Venstre fordørslås Peugeot 206 9135H3

436,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 9135H3 NFP

1 på lager

Varenummer (SKU): 2702-AG8_K5a M2702 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

PEUGEOT 206 venstre fordør centrallås elektrisk lås
Til 3 døre og 5 døre

Leder du efter en pålidelig lås til venstre hoveddør på din Peugeot 206? Se ikke længere! Vi tilbyder en højkvalitets og gennemprøvet elektrisk centrallås, som er den ideelle løsning til at genoprette funktionaliteten og øge sikkerheden i din bil. Denne del er kompatibel med både 3-dørs og 5-dørs Peugeot 206 modeller.

Låsen er designet til at sikre en jævn og problemfri drift af dit centrale sikkerhedssystem. Den lette installation af denne del vil spare dig tid og penge uden behov for dyrt professionelt indgreb. Udstyr din bil med denne pålidelige del, og nyd ro i sindet, hver gang du kører.

Teknisk information

  • Producent: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Model: Peugeot 206
  • Produktkoder: 9135H3
  • Andre numre: NFP

Baseret på vores erfaring og kundefeedback er denne lås meget pålidelig og har høj modstandsdygtighed over for slid selv ved hyppig brug. Dens design og specifikationer matcher de originale Peugeot-standarder, hvilket garanterer fremragende kompatibilitet og ydeevne. Hvis det er nødvendigt, kan låsen nemt udskiftes ved hjælp af grundlæggende værktøjer, hvilket især er værdsat af gør-det-selv-byggere eller bilmekanikere. Vi leverer denne del som et pålideligt og omkostningseffektivt valg til dine reparationer og vedligeholdelse.

Uanset om du er professionel eller gør det selv, vil vores elektriske lås til Peugeot 206 sikre, at din bil er sikker og fuldt funktionsdygtig igen. Takket være den hurtige og nemme udskiftning og produktets lange levetid, er vi sikre på, at du ved at vælge denne bildele til din Peugeot 206 vil tage det rigtige skridt mod dens fejlfri funktion.

Yderligere information

Vægt0,8 kg