Peugeot 206 6552WQ Vinduesstyring

109,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 6554WQ 6552WQ

5 på lager

Varenummer (SKU): 4081-AE6_K17a M3358 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

PEUGEOT 206 rudestyring

Leder du efter en pålidelig og højkvalitets vinduesregulator til din Peugeot 206? Vi præsenterer en brugt men fuldt funktionel vinduesregulator, som er en ideel løsning til at udskifte en defekt del eller som reservedel til dine reparationer. Denne del er et godt valg, ikke kun for automekanikere, men også for gør-det-selv-ere, der selv ønsker at reparere deres bil.

Vinduesregulatoren er en vigtig komponent for bekvem og sikker betjening af dit køretøjs ruder. Dens hovedfunktion er at give føreren og passagererne mulighed for at åbne og lukke ruderne uden behov for manuel indgriben, hvilket bidrager til den generelle komfort og sikkerhed ved kørsel. Denne type del er designet specielt til Peugeot 206 modeller og er kendt for sin holdbarhed og lange levetid. Med præcis udførelse giver denne vinduesdriver fremragende kompatibilitet og nem installation.

Teknisk information
Producent: Citroen Peugeot
Model: Peugeot 206
Produktkoder: 6554WQ, 6552WQ
Andre numre: 6552WQ

Delen kan kræve regelmæssig inspektion og rengøring for at sikre, at den fungerer korrekt, især i ekstreme klimaer. Takket være de højkvalitetsmaterialer, som vinduesregulatoren er lavet af, kan du være sikker på, at udskiftning af denne del vil forbedre funktionaliteten af ruderne i dit køretøj på lang sigt.

Dette produkt er brugt, men er blevet grundigt testet for at sikre, at det er i perfekt stand. Vi tilbyder det til en attraktiv pris, takket være hvilken du får en kvalitetsdel uden at skulle bruge store summer på nye komponenter. Perfekt til dem, der leder efter en effektiv løsning til at reparere eller restaurere vinduessystemet i deres Peugeot 206.

Ved at købe denne vinduesregulator får du ikke kun en gennemprøvet del af høj kvalitet, men du sparer også tid og omkostninger ved at købe nye dele. Du kan stole på vores tilbud og kundesupport, som vil være tilgængelig for dig i tilfælde af spørgsmål eller behov for yderligere hjælp til at vælge en passende bildele.

Yderligere information

Vægt0,2 kg