Passagerarmlænsmekanisme Citroën Peugeot 883095

182,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 883095 NFP

5 på lager

Beskrivelse

Armlænsmekanisme til højre sæde – passagersæde
Til CITROEN XSARA PICASSO, C3, BERLINGO II og III PEUGEOT PARTNER II og III 307
Varva HZQ – ZEPHIR GRÅ

“`html

Leder du efter en pålidelig reservedel til reparation af dit Citroën eller Peugeot køretøj? Introduktion af armlænsmekanismen til det højre sæde – passagersæde, som er et ideelt valg til modeller som Citroën Xsara Picasso, C3, Berlingo II og III, Peugeot Partner II og III samt Peugeot 307. Denne brugte kvalitetsdel kommer direkte fra mærkets køretøjer og garanterer høj funktionalitet og lang levetid.

Armlænsmekanismen er afgørende for passagerernes komfort og sikkerhed, og giver støtte og et roligt sted at hvile hånden under kørslen. Takket være dens robuste konstruktion og produktion af holdbare materialer lover den langvarig brug uden behov for hyppig udskiftning. Derudover passer dens grå farve (HZQ – ZEPHIR) perfekt til interiøret i de fleste bilmodeller, som den er beregnet til.

Teknisk information:
Producent: PSA CITROEN PEUGEOT
Model: CITROEN XSARA PICASSO, C3, BERLINGO II og III, PEUGEOT PARTNER II og III, 307
Produktkoder: 883095
Andre numre: NFP

Denne autodel er ideel til automekanikere eller gør-det-selv-ere, der leder efter en pålidelig og overkommelig løsning til reparation eller opgradering af Citroën- og Peugeot-køretøjer. Med vores armlænsmekanisme sikrer du, at dit køretøj er tilbage til den fulde funktionalitet og komfort, du forventer.

“`

Yderligere information

Vægt0,5 kg