Højre pyrosele sikkerhedssele Peugeot 207 96863757XX 8975CA

363,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 96863757XX 8975CA

2 på lager

Varenummer (SKU): 7498-AD18_K17 M7498 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Højre forsædepassagers sikkerhedssele
Til PEUGEOT 207 biler
Farve FXX – SORT

Leder du efter et kvalitets- og pålideligt sikkerhedselement til din Peugeot 207? Vi introducerer den højre forsædepassagers sikkerhedssele, som er et vigtigt tilbehør for at sikre sikkerheden i dit køretøj. Denne del er designet specifikt til Peugeot 207-modellen og er det ideelle valg for dem, der leder efter originale og funktionelle bildele uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Takket være dens sorte farve passer sikkerhedsselen perfekt ind i din bils interiør og passer nemt ind i dens generelle udseende. Derudover er netop denne farve mindre udsat for synligt slid, hvilket er en fordel for at holde din bil ren og pæn.

Tekniske detaljer
Producent: PSA CITROEN PEUGEOT
Model: Peugeot 207
Produktkoder: 96863757XX, 8975CA
Andre numre: n/a

Denne sikkerhedssele er designet til højre passagerside og bør monteres af en professionel for at sikre korrekt drift i tilfælde af behov. Dens hovedfunktion er beskyttelse i tilfælde af hårde opbremsninger eller en ulykke, så det er vigtigt at sikre, at den altid er i top stand.

Når du udskifter denne del, anbefales det også at kontrollere tilstanden af andre komponenter i dit køretøjs sikkerhedssystem. Husk, at regelmæssig inspektion og vedligeholdelse er nøglen til at sikre maksimal sikkerhed for både fører og passager. Hvis du er usikker på din evne til at installere denne del, anbefaler vi, at du kontakter en professionel service. Denne tilgang sikrer, at din Peugeot 207 vil fortsætte med at yde optimal beskyttelse og sikkerhed.

Vores e-butik kombinerer på legende vis behovene hos professionelle bilmekanikere og gør-det-selv-folk, der ønsker det bedste for deres køretøjer. Ved at tilføje den højre sikkerhedssele foran til din vogn, tager du et skridt i retning af at øge sikkerheden og komforten ved din køreoplevelse.

Vores tip: For bedre klarhed, tjek produktkoden, før du køber, og sørg for, at den opfylder dine behov. Dette vil undgå mulige komplikationer med at finde den rigtige del til dit køretøj.

Yderligere information

Vægt1,6 kg