Solskærm Peugeot 407 venstre 8143NZ

182,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 8143NZ driver

4 på lager

Varenummer (SKU): 3953-AA17_K29 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Solskærm PEUGEOT 407 med belysning med spejl
Fører side
Skærm LAMA

Leder du efter pålidelige reservedele til din Peugeot 407? Vi præsenterer dig for en brugt solskærm med integreret spejl og belysning, som er et ideelt valg til førersiden. Denne del kommer fra en Peugeot 407 og er et godt valg for enhver, der laver deres egen bilreparation eller automekaniker, der leder efter kvalitets bildele til en overkommelig pris.

Solskærmen er ikke kun en praktisk, men også en æstetisk tilføjelse til din bils interiør. Farven på LAMA-skærmen matcher nemt bilens interiør og beskytter samtidig effektivt mod blænding fra solen. Takket være det integrerede spejl og belysning giver det maksimal komfort og funktionalitet.

Teknisk information

  • Producent: PSA Citroen Peugeot
  • Model: Peugeot 407
  • Produktkoder: 8143NZ

Dette er en original reservedel, som oprindeligt er beregnet til Peugeot 407-modeller, hvilket garanterer kompatibilitet og nem installation. Takket være sin robusthed og holdbarhed fremstår denne skærm som en solid og langsigtet løsning til din bil. Den er kendetegnet ved den høje udførelseskvalitet, der er typisk for originale Citroen- og Peugeot-dele.

Hvorfor vælge brugte bildele? De er mere overkommelige end nye dele, hvilket sparer dig penge uden at ofre kvalitet eller funktionalitet. Derudover bidrager du til bæredygtighed og miljøbeskyttelse, da genanvendelse og genbrug af dele reducerer behovet for ny produktion og den tilhørende påvirkning af naturen.

Hver del er omhyggeligt inspiceret og testet for at sikre fuld funktionalitet og sikker brug i dit køretøj. Så ved at købe denne brugte del, får du den kvalitet, du har brug for, til en pris, du vil sætte pris på.

Yderligere information

Vægt1 kg