Afbryderboks, dørlås og en nøgle Citroën Peugeot 4162EQ 4162EA

291,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 4162EQ 4162EA

3 på lager

Varenummer (SKU): 3965-K11_KR14a Kategorier: , , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Tændingslås, førerdørlås og en nøgle
Til CITROEN PEUGEOT biler
Den er fra en PEUGEOT 407

Leder du efter pålidelige reservedele til din Peugeot eller Citroën bil? Oplev vores udvalg af brugte bildele, der har gennemgået en grundig inspektion og er klar til videre brug. I dag præsenterer vi dig en kontaktboks med førerdørlås og nøgle, der passer til Citroën og Peugeot modeller. Denne del er det ideelle valg til at genoprette låse- og startfunktionaliteten i dit køretøj.

Denne bildele blev fjernet fra Peugeot 407-modellen, men er kompatibel med en række andre modeller af begge mærker. Vi vil med glæde give dig de nøjagtige kompatibilitets- og brugsdetaljer for dit specifikke køretøj efter anmodning. Dørlåseboksen er et nøgleelement i din bils sikkerhed, og dens korrekte funktion er afgørende for sikker brug af køretøjet.

Teknisk information

  • Producent: Citroën, Peugeot
  • Model: Passer hovedsageligt til Peugeot 407
  • Produktkoder: 4162EQ, 4162EA
  • Andre numre: N/A

Hver del, vi tilbyder, er omhyggeligt testet, og vi garanterer dens funktionalitet. Installationen skal udføres af en kvalificeret automekaniker for at sikre korrekt ledningsføring og funktionalitet i dit køretøj. En almindelig årsag til at udskifte denne del er slitage eller beskadigelse af den originale lås, hvilket kan forårsage problemer med at åbne døren eller starte køretøjet. Udskiftning af denne del kan forbedre din komfort og sikkerhed betydeligt, når du bruger din bil.

Få denne nøgledel til dit Citroën- eller Peugeot-køretøj, og sørg for, at din bil fortsætter med at køre problemfrit. Glem ikke, at ved at købe brugte originaldele sparer du ikke kun penge, men også miljøet. For mere information om tilgængelighed og detaljerede specifikationer, tøv ikke med at kontakte os.

Yderligere information

Vægt1 kg