Solskærm Peugeot 407 højre 8143NZ

182,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 8143NZ passager

4 på lager

Varenummer (SKU): 4669-AH7_K24 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Solskærm PEUGEOT 407 med belysning med spejl
Passager side
Skærm LAMA

Leder du efter en reservedel, der forbedrer dit køretøjs komfort og funktionalitet? Vi præsenterer dig for den brugte solskærm 8143NZ beregnet til højre passagerside af Peugeot 407. Denne kvalitets bildele beskytter ikke kun bilens indre mod sollys, men tilføjer også et praktisk element til hverdagsbrug med dens integrerede belysning og spejl. .

Solskærmen er lavet i skyggen LAMA, som passer perfekt til bilens interiør og bidrager til bilens overordnede æstetik. Den er specielt designet til Peugeot 407 modelserien, som garanterer problemfri installation og funktionalitet. Automekanikere og gør-det-selv-ere vil sætte pris på dens enkle montering, som kan udføres på få minutter med almindeligt værktøj.

Teknisk information
Producent: PSA CITROEN PEUGEOT
Model: Peugeot 407
Produktkoder: 8143NZ
Øvrige numre: Passager, Solskærm med belysning og spejl, LAMA skærm

At tage solskærmen på handler ikke kun om at øge komforten, men også om at beskytte bilens indre mod overdreven UV-stråling, som kan føre til gradvist slid på materialerne inde i bilen. Derudover giver det oplyste spejl dig mulighed for at kontrollere dit udseende eller foretage justeringer selv under dårlige lysforhold.

Hvis du er en gør-det-selv bilreparatør eller en professionel mekaniker, er dette solskærm det perfekte valg til at genoprette din bils originale udseende og funktionalitet. Tilføjelse af det til din Peugeot 407 vil gøre din kørsel mere komfortabel og sikker, hvilket er nøglen til enhver fører og passager.

Yderligere information

Vægt0,8 kg