Højre forreste sikkerhedssele Citroën C5 II 96480875XX 8974Y8

218,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 96480875XX 8974Y8 NFP

5 på lager

Varenummer (SKU): 4786-AG23_K10a Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Højre forreste sikkerhedssele CITROEN C5 II
Passagerbælte, farve FXX- – SORT

Udskiftning af den højre forreste sikkerhedssele i Citroën C5 II er en nøgleforanstaltning for at sikre køretøjets sikkerhed. Denne brugte kvalitetssikkerhedssele med produktionskoder 96480875XX og 8974Y8 er ideel til dem, der leder efter et pålideligt og overkommeligt alternativ til helt nye dele. Den sorte farve på bæltet matcher nøjagtigt interiøret i CITROEN C5 II modelserien, hvilket garanterer et æstetisk match med det originale udstyr i din bil.

I de talrige reparationer og vedligeholdelse af Citroën-køretøjer er denne type sikkerhedsseler ofte eftertragtet for dens pålidelighed og modstandsdygtighed over for slid. Udskiftning af en gammel eller beskadiget sikkerhedssele med en nyere brugt del kan øge køretøjets sikkerhedsstandard markant uden behov for en stor investering i nye originale dele.

Teknisk information

  • Producent: Citroën
  • Model: C5 II
  • Produktkoder: 96480875XX, 8974Y8
  • Andre numre: NFP

Brugen af denne sikkerhedssele anbefales især til Citroën C5 II modellen, hvor den passer perfekt og sikrer optimal funktionalitet. Udskiftning af bælter bør udføres af en professionel for at sikre korrekt justering og installation for maksimal sikkerhed. Selvom disse dele bruges, bliver hvert stykke grundigt inspiceret, inden det sælges, så kunden kan være sikker på deres kvalitet og funktionalitet.

Vælg denne gennemprøvede, sikre og overkommelige sikkerhedssele til din Citroën C5 II og fortsæt med at køre sikkert. Præcis udførelse og overholdelse af høje kvalitetsstandarder gør denne del til et godt valg for alle, der leder efter pålidelighed og sikkerhed til en rimelig pris.

Yderligere information

Vægt2,3 kg