Armlænsfører Citroën C5 8969XZ

363,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 8969XZ driver NFP

1 på lager

Varenummer (SKU): 6838-AH9_K24 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Armlæn CITROEN C5 I og II, C8 PEUGEOT 807
VELUR AREAL STOF – F402- FZJ- – GRÅ ORAGE
TIL VENSTRE SÆDE – fører
Kan vise tegn på brug – skal renses

Leder du efter en pålidelig erstatning for et slidt armlæn i din Citroën C5 eller betro din Peugeot-bil til brugte dele af dokumenteret kvalitet? Armlænet, vi tilbyder, kommer fra første og anden generation af Citroën C5, og det passer også til Citroën C8 og Peugeot 807 modellerne. Denne del er specielt velegnet til venstre sæde – førersædet, som du helt sikkert vil sætte pris på under hverdagskørsel.

Materialet i ryglænet er lavet af højkvalitets grå Area velour stof (F402- FZJ-), som giver komfort og stil i ét. På trods af at det er en brugt del, har den bibeholdt god funktionalitet og strukturel styrke. Vi bemærker dog, at den kan vise tegn på tidligere brug, så vi anbefaler en grundig rengøring, inden den monteres i din bil.

Teknisk information:
Producent: PSA Citroën Peugeot
Modeller: Citroën C5 I og II, Citroën C8, Peugeot 807
Produktkoder: 8969XZ
Andre numre: NFP

Armlænet er et nøgleelement for komfort på lange køreture og øger førersikkerheden ved at muliggøre en mere ergonomisk holdning. Det rigtige valg og kvaliteten af armlænet påvirker således indirekte den generelle træthed under kørslen og forbedrer koncentrationen på vejen. Forsøm ikke dette element, som kan spille en nøglerolle i dit køretøj.

Brugte dele som denne giver fordelene ved lavere omkostninger, samtidig med at vigtige funktionelle standarder opretholdes. For automekanikere og lægmænd, der beslutter at reparere deres køretøj selv, repræsenterer denne del en effektiv og økonomisk rimelig løsning. Vi tror på, at armlænet vil leve op til dine forventninger og hjælpe med at genoprette komforten for din Citroën eller Peugeot.

Yderligere information

Vægt1 kg