Dieselvarmer Citroën Peugeot 9640055680 1579Y6

291,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 9640055680 1579Y6

1 på lager

Varenummer (SKU): 2824-AF12_K14 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Brændstoftemperaturføler (varmelegeme) CITROEN PEUGEOT

Leder du efter en pålidelig dieselvarmer af høj kvalitet til din Citroën eller Peugeot? Vores udvalg af brugte dele inkluderer en dieselvarmer med varenummer 9640055680 og en anden betegnelse 1579Y6, som er et ideelt valg for ejere og serviceteknikere på udkig efter originale bildele til en venlig pris.

Dette produkt er kendetegnet ved fremragende funktionalitet og lang levetid. Som det er kendt, er den hyppige årsag til svigt af dieselvarmere slid på materialer og et gradvist fald i effektivitet på grund af konstant udsættelse for høje temperaturer. Denne model er blevet grundigt testet og er klar til brug igen uden frygt for øjeblikkelig fejl, hvilket sikrer, at dit køretøj kører glat.

Teknisk information
Producent: PSA (Peugeot Société Anonyme)
Model: Citroën C5, Citroën C8, Peugeot 307, Peugeot 406, Peugeot 607, Peugeot 807
Produktkoder: 9640055680, 1579Y6
Andre numre: De anførte dele er kompatible med de forskellige modelår af de ovennævnte biler. For mere nøjagtig kompatibilitet anbefaler vi at kontrollere model- og årsspecifikationerne.

Denne dieselvarmer er ikke kun en praktisk, men overkommelig erstatning for originale dele, når den originale komponent svigter. Installationen er ligetil og kan udføres enten på et professionelt servicecenter eller derhjemme med passende værktøjer og grundlæggende teknisk viden. Dieselvarmerens funktion er afgørende for motorens korrekte funktion, den sikrer optimal forstøvning af brændstoffet ved lavere temperaturer og fremmer dermed bedre start og mere effektiv brændstofforbrænding.

Ved at vælge denne del er du sikret kvalitet og pålidelighed, som er afgørende for fejlfri drift af dit køretøj. Takket være dens brug kan du forlænge motorens levetid betydeligt og sikre dens stabile ydeevne selv under krævende forhold. Vent ikke og tag skridtet til at vedligeholde din bil bedre i dag!

For dette produkt tilbyder vi også professionel rådgivning til korrekt installation og vedligeholdelse. Du er velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. Vi ser frem til din bestilling og ønsker dig mange gode kilometer med vores reservedele.

Yderligere information

Vægt0,3 kg