Varmeblæser Valeo Citroën Peugeot 207 6441V5

182,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT N102993X 6441V5

4 på lager

Beskrivelse

Varmeblæser fra Valeo til Peugeot 207

Leder du efter kvalitets- og pålidelige dele til dit Citroën eller Peugeot køretøj? Vores brugte Valeo varmeblæser er den ideelle løsning til din Peugeot 207. Denne del sikrer en effektiv fordeling af varm luft inde i dit køretøj, hvilket er afgørende for en behagelig kørsel i koldere vejr. Takket være sin pålidelighed og kvalitetskonstruktion er denne blæser et efterspurgt produkt blandt automekanikere og gør-det-selv-ere på udkig efter reservedele til bilreparation og vedligeholdelse.

Teknisk information :

  • Producent: Valeo
  • Model: Peugeot 207
  • Produktkoder: 6441V5
  • Andre numre: PSA CITROEN PEUGEOT N102993X

Den brugte Valeo varmeblæser er designet specielt til Peugeot 207 modeller, hvilket sikrer kompatibilitet og nem installation. Med denne reservedel kan du forvente en genoprettelse af den oprindelige funktionalitet og komfort af dit varmelegeme, hvilket er ret vigtigt under vinterkørsel. Dette er en ægte del, der er blevet omhyggeligt testet for at opfylde dine forventninger til kvalitet og ydeevne.

Installationen af denne blæser er ligetil og kræver ingen specialværktøj, hvilket giver mulighed for effektiv og hurtig udskiftning. Varmeblæseren er en almindeligt efterspurgt genstand for defekter som følge af slitage eller skader fra tidligere brug. Vores ventilator tilbyder dig et godt alternativ til en ny del med hensyn til dens økonomi og kvalitet, ideel til gør-det-selv-bilejere eller professionelle servicebutikker.

Udskiftning af din gamle blæser med denne brugte del vil ikke kun forbedre komforten på din tur, men også øge den overordnede funktionalitet og værdi af dit køretøj. Vores varmeblæser giver en bæredygtig og overkommelig mulighed for at holde dit køretøj i optimal stand.

Yderligere information

Vægt1,6 kg