Højre bagdørslås Citroën Peugeot 913877

120,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 913877

3 på lager

Varenummer (SKU): 4471-AF8_K14 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Højre bagdør centrallås
CITROEN BERLINGO og PEUGEOT PARTNER II
Fra 2005-modellen

Kære kunder, vi tilbyder en brugt baglås til højre, beregnet til Citroën og Peugeot køretøjer til salg. Denne del er et ideelt valg til reparation eller genoprettelse af dit køretøjs funktionalitet til en fordelagtig pris. Vær opmærksom på specifikationerne for dette produkt for at sikre, at det er kompatibelt med din bilmodel.

Centrallåsesystemet er en nøglekomponent til at sikre dit køretøjs sikkerhed, og dets korrekte betjening er afgørende for sikker bilbrug. Låsen, vi tilbyder, er klar til installation og er blevet grundigt testet for at give den pålidelige ydeevne, som kunderne forventer af lignende bildele.

Teknisk information:
Producent: PSA Group
Model: Citroën Berlingo og Peugeot Partner II
Produktkoder: 913877
Andre numre: Gælder for biler fra modelår 2005

Installationen af denne lås er ligetil og kræver ingen specialværktøj, hvilket muliggør hurtig og effektiv udskiftning uden behov for professionel indgriben. Dette er ideelt for automekanikere og gør-det-selv-folk, der selv ønsker at vedligeholde eller reparere deres køretøjer.

At investere i kvalitets, verificerede brugte dele er ikke kun økonomisk fordelagtigt, men bidrager også til bæredygtighed og reducerer det økologiske fodaftryk. Vores mål er at tilbyde dig brugte dele, der gennemgår streng kvalitetskontrol og samtidig understøtte principperne for genbrug og genbrug.

Reparer dit køretøj pålideligt og spar penge. Vælg fra vores udvalg af gennemprøvede bagklaplåse, og vær på vejen igen, sikker på at din bil er sikker.

Yderligere information

Vægt0,5 kg