Yderste højre bagdørhåndtag Citroën Peugeot 9634932180 9101CF

363,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 9634932180 9101CF

1 på lager

Varenummer (SKU): 4473-AF11_K17a Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Yderste højre bagdørshåndtag CITROEN BERLINGO og PEUGEOT PARTNER II
Fra 2005-modellen
Farve FXT- – SORT CORNELIA

Leder du efter reservedele til din Citroën eller Peugeot bil? Vi præsenterer det yderste højre bagdørshåndtag, der passer til Citroën Berlingo og Peugeot Partner II-modeller fra fremstillingsåret 2005. Denne del er et ideelt valg til reparation og genoprettelse af din bils funktionalitet, derudover i den attraktive sorte farve Cornelia mærket med koden FXT.

Kvaliteten og integriteten af delen er sikret af dens oprindelse fra PSA-producenter, som er kendt for deres præcision og pålidelighed inden for autotilbehør. Det udvendige håndtag er en ligetil erstatning for den originale del, uden behov for yderligere modifikationer eller specialværktøj til montering, hvilket er ideelt til selvreparationer i hjemmet eller på værkstedet.

Teknisk information
Producent: PSA CITROEN PEUGEOT
Model: CITROEN BERLINGO, PEUGEOT PARTNER II
Produktkoder: 9634932180, 9101CF
Andre numre: Farve FXT – SORT CORNELIA

Takket være sin specifikke form og design, som svarer til de originale specifikationer, sikrer dette udvendige håndtag fuld kompatibilitet og funktionalitet. Der er ikke noget bedre end at være sikker på, at den del, du køber, passer præcis, som den skal. Og alt dette til en fordelagtig pris, foruden muligheden for hurtig og nem indkøb direkte fra dit hjem. Få din bil til at se flot ud og køre fejlfrit igen med dette perfekt passende bagklaphåndtag!

Yderligere information

Vægt0,3 kg