Højre baglygte Citroën Peugeot 6351Z0 6351CX

182,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 6351Z0 6351CX

1 på lager

Varenummer (SKU): 4475-AA16_K13a Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Højre baglygte ORIGINAL CITROEN BERLINGO PEUGEOT PARTNER
Dobbeltfløjet bagdør
Uden pærefatning

Leder du efter en pålidelig erstatning af høj kvalitet til den originale højre baglygte til din Citroën Berlingo eller Peugeot Partner? Vores tilbud inkluderer en brugt original højre baglygte, som er en ideel løsning til Berlingo og Partner modellerne, især første og anden generation. Denne del er fejlfri til dobbeltvinget bagklap og leveres uden pærefatning, så du kan bruge allerede eksisterende komponenter fra dit køretøj.

Lampen er beregnet til dem, der ikke kun leder efter funktionalitet, men også et æstetisk match med køretøjets originale design. Uanset om du er professionel automekaniker, eller du selv reparerer din bil, vil denne løsning give dit køretøj det udseende, det har brug for, og samtidig garantere sikkerheden på vejen takket være den korrekte signalering. Med det overlegne håndværk og ægtheden af denne del kan du være sikker på, at dit køretøj forbliver i original stil og opfylder alle de nødvendige sikkerhedsstandarder.

Teknisk information

  • Producent: PSA Citroën Peugeot
  • Model: Citroën Berlingo, Peugeot Partner I og II
  • Produktkoder: 6351Z0, 6351CX
  • Andre numre: Ikke tilgængelig

Når du bestiller denne lampe, er det vigtigt at kontrollere kompatibiliteten af de anførte koder med dit køretøj. Kompatibilitet sikrer problemfri installation og funktionalitet. Lampen er designet til nem montering, hvilket i høj grad vil lette arbejdet under udskiftningen. Købere skal være opmærksomme på, at lampen leveres uden pærefatning, hvilket betyder, at de eksisterende fatninger fra din bil skal flyttes til den nye lampe.

Med dette produkt får du ikke kun en kvalitets- og bevist del, men også visheden om, at dit køretøj vil se flot ud igen og være sikkert til videre brug på vejene. Det er lige meget om du er professionel eller amatør – med denne lampe kan du nemt håndtere forandringen, og din tilfredshed vil være garanteret.

Yderligere information

Vægt1,1 kg