Airbag højre Citroën Peugeot 9644941877 HZF 8216V9

291,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 9644941877 HZF 8216V9

1 på lager

Varenummer (SKU): 2864-AF4_K4 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Airbag lige til passagersædet
Til CITROEN BERLINGO II og PEUGEOT PARTNER II biler

Leder du efter en airbag til din pålidelige følgesvend på fire hjul? Airbaggen på højre side af passagersædet er en væsentlig del af at sikre sikkerheden i tilfælde af ulykker. Denne særlige model er designet specifikt til CITROEN BERLINGO II og PEUGEOT PARTNER II, og garanterer derfor perfekt kompatibilitet og funktionalitet. Hvis du er en erfaren automekaniker, eller du kan lide at reparere din bil selv, er denne del det ideelle valg for dig.

Teknisk information:
Producent: PSA CITROEN PEUGEOT
Model: CITROEN BERLINGO II, PEUGEOT PARTNER II
Produktkoder: 9644941877 HZF 8216V9
Andre numre: Opført på etiketterne ovenfor

Installation af denne airbag bør udføres af en fagmand for at sikre korrekt funktion og sikkerhed. Airbags er nøglekomponenter i køretøjets sikkerhedssystemer, og deres rolle i at beskytte liv i ulykker er uerstattelig. Denne del er omhyggeligt testet for at opfylde alle standarder og krav til problemfri montering og sparsommelig brug.

Ikke alene er den højre forsædepassagerairbag til CITROEN BERLINGO II og PEUGEOT PARTNER II et fremragende valg for din sikkerhed, den sikrer også, at bilen fortsat overholder alle færdselsregler. Overlad intet til tilfældighederne og invester i kvalitets bildele, der forlænger dit køretøjs levetid og øger din kørekomfort.

Yderligere information

Vægt1 kg