Elektrisk lås af højre hoveddør Citroën Berlingo 9136J4

218,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 9136J4

10 på lager

Varenummer (SKU): 2344-AG12_K5a Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Lås til centrallås
Til CITROEN Berlingo og PEUGEOT Partner biler
Højre fordør – passager

Det behøver ikke være svært at finde pålidelige reservedele til dit køretøj. Denne elektriske forreste højre dørlås er det ideelle valg for Citroën Berlingo- og Peugeot Partner-ejere, der leder efter en kvalitets- og gennemprøvet løsning til at reparere eller udskifte beskadigede eller ikke-fungerende dele af deres bil. Låsen er designet til at blive monteret på højre fordør, som er passagersiden, hvilket sikrer en høj standard for sikkerhed og komfort for dig og dine passagerer.

Centrallåsen er designet til at give maksimal kompatibilitet med de nævnte køretøjsmodeller. Den er forholdsvis nem at installere og kan øge både din bils generelle sikkerhed og brugervenligheden ved at bruge den. Hvis du allerede har erfaring med lignende reparationer, burde det ikke være et problem for dig at skifte låsen. Ellers anbefaler vi at få låsen monteret af en fagmand.

Teknisk information

  • Producent: Citroën, Peugeot
  • Model: Citroën Berlingo, Peugeot Partner
  • Produktkoder: 9136J4
  • Andre numre: 9136J4

Låsen, der tilbydes af os, er blevet grundigt testet, hvilket garanterer dens funktionalitet og pålidelighed i længere tid. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere teknisk information, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig og sørge for, at din oplevelse med at købe og bruge vores produkter er den bedste, den kan være.

Yderligere information

Vægt1 kg