Armlænsmekanisme Citroën Peugeot 8830H7

182,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 8830H7

2 på lager

Beskrivelse

Venstre sæde armlænsmekanisme – førersæde
Til CITROEN XSARA PICASSO BERLINGO II og III PEUGEOT PARTNER II og III 307 biler

Leder du efter en pålidelig armlænsmekanisme til dit Citroën eller Peugeot køretøj? Vi tilbyder en brugt kvalitetsdel med produktkode 8830H7, som er et ideelt valg til reparation eller udskiftning af en beskadiget mekanisme på venstre førersæde. Denne del er kendetegnet ved høj modstand og lang levetid, hvilket er nøglen til at bevare din bils funktionalitet og komfort.

Armlænsmekanismen er specielt designet til kompatibilitet med Citroën Xsara Picasso, Berlingo II og III, og Peugeot Partner II og III, 307-modeller Dens præcise konstruktion sikrer, at armlænet vil fungere som det skal, selv efter langvarig intensiv brug. At holde disse komponenter i korrekt funktionsdygtig stand er afgørende for passagerernes sikkerhed og komfort.

Teknisk information:
Producent: PSA CITROEN PEUGEOT
Model: Citroën Xsara Picasso, Berlingo II og III, Peugeot Partner II og III, 307
Produktkoder: 8830H7
Andre numre: Ikke tilgængelig

Denne del er professionelt testet og reverificeret for at opfylde originale producentspecifikationer og ydeevnekrav. Udskiftning af armlænsmekanismen kan øge komforten af din tur betydeligt ved at give en stabil og funktionel støtte til dine hænder, mens du kører eller hviler på vejen. At investere i en brugt del af høj kvalitet er et økonomisk alternativ til at købe en ny del, samtidig med at det giver dig samme niveau af funktionalitet og pålidelighed.

Når du installerer denne mekanisme, anbefaler vi, at du kontakter en fagmand eller følger de nøjagtige instruktioner for en problemfri montering. Denne del er et nøgleelement for førerens komfort og ergonomi, så det er vigtigt, at den er korrekt installeret og funktionel.

Yderligere information

Vægt0,5 kg