Citroën Peugeot 6552Z7 Vinduesstyring

73,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 6552Z7 6554W4

9 på lager

Varenummer (SKU): 2810-N5_K15a M2810 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Vindueskontakt driver CITROEN XSARA, XSARA PICASSO, XANTIA, BERLINGO PEUGEOT PARTNER

Leder du efter en pålidelig hjælper til at reparere det elektriske rudesystem på dit Citroën eller Peugeot køretøj? Vores udvalg af brugte bildele inkluderer en Citroën Peugeot vinduesregulator for at sikre korrekt funktionalitet og forlænge levetiden på din bil yderligere. Denne vinduesregulator, med garanti for kvalitet og funktionalitet, er det ideelle valg for automekanikere og gør-det-selv-ere, der leder efter en pålidelig erstatning for deres originale dele.

Vinduesregulatoren er afgørende for korrekt funktion af køretøjets elektriske ruder, og dens korrekte funktion er afgørende for komforten og sikkerheden for førere og passagerer. På grund af normal slitage eller defekter skal denne del muligvis udskiftes, især i ældre bilmodeller. Udskiftning af din vinduescontroller kan forbedre den overordnede funktionalitet af dine vinduer og undgå potentielle problemer med deres drift.

Teknisk information
Producent: Citroën, Peugeot
Model: Citroën Xsara, Xsara Picasso, Xantia, Berlingo, Peugeot Partner
Produktkoder: 6552Z7, 6554W4
Andre numre: Ikke angivet
Denne rudestyring er kompatibel med en række Citroën- og Peugeot-modeller, hvilket sikrer en bred anvendelse ved reparation af forskellige typer af disse køretøjer.

Vores brugte bildele er blevet grundigt testet for at sikre maksimal funktionalitet og sikkerhed ved brug. Køb en vinduesregulator fra en betroet forhandler og sørg for, at din bil kører som ny igen. Glem ikke, at brugte bildele ikke kun er omkostningseffektive, men også et økologisk valg, der bidrager til miljøbeskyttelse.

For en bestilling eller mere information, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, som med glæde besvarer alle dine spørgsmål og hjælper dig med at vælge den rigtige del til din bil. Hos os vil din bil være i perfekt stand igen!

Yderligere information

Vægt0,6 kg