Førerdørshåndtag sort Citroën Berlingo 9101J4 9101H6

90,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 9101J4 9101H6

1 på lager

Varenummer (SKU): 5252-AE3_K14 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Venstre dørhåndtag CITROEN BERLINGO og PEUGEOT PARTNER I og II
Førerdør
Farve sort

Leder du efter en kvalitetsreservedel til din Citroën eller Peugeot bil? Dette førerdørhåndtag til Citroën Berlingo og Peugeot Partner I og II modeller er et ideelt valg. Den er designet til at matche de originale specifikationer perfekt og sikre problemfri udskiftning og langsigtet funktionalitet.

Denne bildele er fremragende ikke kun i sin funktionalitet, men også i sit moderne udseende. Den sorte farve på håndtaget vil tilføje æstetikken i din bil, uanset om du laver en selvstændig reparation eller renovering. Dette håndtag er et vigtigt element for komfort i den daglige brug af dit køretøj, det gør det nemt at åbne og låse dørene.

Teknisk information
Producent: PSA CITROEN PEUGEOT
Model: Citroën Berlingo, Peugeot Partner I og II
Produktkoder: 9101J4, 9101H6
Andre numre: 9101J4, 9101H6

Dørhåndtaget er blevet grundigt testet for at sikre kompatibilitet med de anførte modeller. Udskiftning af håndsving er ligetil og kræver ingen specialværktøj, hvilket gør den ideel til gør-det-selv-reparatører eller automekanikere. Denne del er populær for sin holdbarhed og lang levetid ved regelmæssig brug.

Udnyt vores tilbud og genskab din dørs funktionalitet og udseende med dette kvalitetshåndtag, der kombinerer funktionalitet, stil og holdbarhed. Vi anbefaler håndtaget til alle, der leder efter en pålidelig og æstetisk løsning til deres Citroën eller Peugeot køretøj.

Yderligere information

Vægt0,3 kg