Citroën Peugeot 6554W4 Vinduesstyring

73,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 6552Z7 6554W4

9 på lager

Varenummer (SKU): 5809-N5_K15a M2810 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Vindueskontakt driver CITROEN XSARA, XSARA PICASSO, XANTIA, BERLINGO PEUGEOT PARTNER

Du er kommet til det rigtige sted for at købe en kvalitets vinduesregulator til din Citroën eller Peugeot. Denne brugte del, oprindeligt mærket med koden 6554W4, er designet til at opnå problemfri funktionalitet og langsigtet pålidelighed i dit køretøj. Det giver mulighed for jævn betjening af elektriske ruder, hvilket tilføjer komfort og bekvemmelighed til hver kørsel. Dens installation er intuitiv og kan udføres af både en kvalificeret mekaniker og en dygtig amatør, hvilket sparer tid og penge.

Teknisk information:
Producent: Citroën Peugeot
Model: CITROEN XSARA, XSARA PICASSO, XANTIA, BERLINGO PEUGEOT PARTNER
Produktkoder: 6554W4, 6552Z7
Andre numre: Optræder normalt under disse koder i forskellige leverandørkatalogsystemer og databaser.

Rudestyringskompatibilitet er sikret for Citroën Berlingo, Xsara, Xantia og Peugeot Partner-modeller, som er køretøjer kendt for deres robusthed og universelle brug. Funktionaliteten af denne del er nøglen til sikker og behagelig brug af elektriske vinduer, som kan kræve udskiftning over tid på grund af slid eller mekaniske skader. Med denne del får du en pålidelig erstatning, der genopretter din bils originale funktioner.

Da dette er en original del, kan du forvente fuld kompatibilitet og ydeevne, der er specielt designet til dit køretøj. Ved at købe denne del får du ikke kun den kvalitet, du har brug for, men også sikkerheden for, at din bil vil yde, som den skal. Giv din bil liv igen med denne effektive og pålidelige vinduesregulator.

Det er nemt og hurtigt at tilføje denne del til dit køretøj med umiddelbare fordele. Forbedre din bils funktionalitet i dag med vores Citroën Peugeot 6554W4 vinduesregulator. Før du bestiller en del, anbefaler vi, at du altid kontrollerer kompatibiliteten med din køretøjsmodel og udstyr.

Yderligere information

Vægt0,6 kg