Passagerarmlæn Citroën Peugeot 8830JR

436,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 8830JR NFP

1 på lager

Varenummer (SKU): 7875-AH6_K21 Kategorier: , , , , , Tag:

Beskrivelse

Armlæn til CITROEN PEUGEOT modeller Passagersæde Berva HZE- – TRAMONTANE Brugt del – mulighed for forurening – skal rengøres Leder du efter en højkvalitets, pålidelig og prisbillig løsning til udskiftning af armlænet i dit køretøj? Hvis ja, så er denne brugte del, passagerarmlæn Citroën Peugeot 8830JR, det rigtige valg. Dette armlæn, der er specielt designet til kompatibilitet med Citroën- og Peugeot-modeller, vil sikre din passagers komfort under rejser. Med sin robuste konstruktion og æstetik, der matcher de originale specifikationer for Citroën- og Peugeot-biler, giver denne del den ideelle kombination af funktionalitet og stil. Selvom delen er brugt, er dens tilstand og funktionalitet blevet grundigt testet for at sikre maksimal brugertilfredshed. Bemærk venligst, da dette er en brugt genstand, kan det være nødvendigt at rense før installation. Teknisk information

  • Producent: Citroën, Peugeot
  • Model: Armlænet er velegnet til flere modeller, herunder Citroën Berlingo, Citroën Xsara Picasso, Peugeot 307 og Peugeot Partner.
  • Produktkoder: 8830JR
  • Andre numre: NFP

Denne del er særligt velegnet til dem, der leder efter en effektiv løsning til at reparere eller forbedre interiøret i deres køretøjer uden at skulle investere i nye, ofte dyrere komponenter. Armlænet er nemt at installere og kompatibelt med forskellige bilmodeller nævnt ovenfor, hvilket gør det til et ideelt valg for automekanikere eller individuelle brugere, der selv reparerer deres bil. Tøv ikke med at investere i denne kvalitets bildele, som øger kørekomforten og samtidig giver interiøret i dit køretøj et æstetisk look. Sørg for, at din bil altid er i god stand med et armlæn, der kan bringe både praktiske og visuelle forbedringer til din bil.

Yderligere information

Vægt0,9 kg