Klimarør Peugeot 206 6460JW

218,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT 6460JW

1 på lager

Varenummer (SKU): 4101-AE8_K4a Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Klimarør PEUGEOT 206 206+ 1,4 benzin

Udskiftning af et manglende eller beskadiget klimaanlæg i din Peugeot 206 kan betyde forskellen mellem en varm køreoplevelse og forfriskende komfort under kørslen. Vores brugte klimarør af høj kvalitet, designet til Peugeot 206 og 206+ modeller med 1,4 benzinmotor, er den ideelle løsning til at genoprette effektiviteten af dit klimaanlæg. Del 6460JW er omhyggeligt adskilt, efterset og klar til montering.

Tekniske detaljer:

  • Producent: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Model: Peugeot 206, 206+ (1,4 benzin)
  • Produktkoder: 6460JW
  • Andre numre: Ikke tilgængelig

Klimarør udsættes ofte for ekstreme temperaturer og tryk, hvilket kan føre til slid på materialet og i sidste ende til gennemføringer eller blokeringer. Denne del er afgørende for, at klimaanlægget fungerer korrekt, det fjerner varm luft fra kompressoren og hjælper med at holde din bils indre behageligt køligt. Udskiftning af rør bør udføres af en fagmand for at sikre, at systemet er tæt og effektivt.

Denne bildele er velegnet til bilmekanikere og gør-det-selv’ere, der leder efter en pålidelig erstatning for en original Peugeot-del. Med vores produkt får du ikke kun ydeevne, men også tillid til, at din bil vil præstere, som den skal, uanset årstiden.

Nu kan du nemt genoprette effektiviteten og ydeevnen af dit klimaanlæg med denne kvalitets brugte del. Bestil nu og nyd den komfort og ro i sindet, der følger med korrekt fungerende aircondition i dit køretøj.

Yderligere information

Vægt0,4 kg