Servo Valeo Citroën Peugeot F663746X.C 6447NL

218,00 kr.

PSA CITROEN PEUGEOT F663746X.C 6447NL

5 på lager

Beskrivelse

Servo varmemotor
Til CITROEN C2 C3 og PEUGEOT 1007 biler

Leder du efter en pålidelig og højkvalitets brugt del til din Citroën eller Peugeot? Valeo-varmeservomotoren til Citroën C2, C3 og Peugeot 1007-modellerne er det ideelle valg for dem, der ønsker at sikre en effektiv og problemfri drift af opvarmningen i deres køretøj. Denne del er kendt for sin holdbarhed og pålidelighed, hvilket især er vigtigt i de koldere måneder af året.

Varmeservomotoren spiller en nøglerolle i korrekt regulering af temperaturen i det indre af din bil, hvilket sikrer komfort for både fører og passagerer. Udskiftning af denne del kan være nødvendig, hvis du begynder at bemærke ujævn varmefordeling, eller hvis varmeren slet ikke virker. Installationen er forholdsvis enkel, og mange kunder kan klare det selv med lidt dygtighed.

Teknisk information
Producent: Valeo
Model: Citroën C2, Citroën C3, Peugeot 1007
Produktkoder: F663746X.C, 6447NL
Andre numre: Det er muligt, at denne servo-varmemotor blev brugt i andre Citroën- og Peugeot-modeller, så vi anbefaler at tjekke kompatibiliteten med din bil.

Ved at købe denne brugte varmelegeme servomotor får du en kvalitetskomponent, der er nøje testet, inden den sælges. Investering i en gennemprøvet del af høj kvalitet til din bil øger dens sikkerhed og komfort på vejen. Vælg en Valeo-varmerservomotor og sørg for, at din Citroën eller Peugeot fortsætter med at give en komfortabel kørsel og spare på driftsomkostningerne takket være et korrekt fungerende varmesystem.

Yderligere information

Vægt0,5 kg